Başarı Hikayeleri

AdresGezgini ile Çalışan Firmaların İlham Veren Başarı Hikayeleri

Özerplast


Özerplast 1992 yılından beri plastik ambalaj sektöründe hizmet veren bir firmadır. Her sene bir önceki seneye kıyasla gelişim gösteren ve büyüyen Özerplast internet reklamcılığı..

Devamını Görüntüle

Asma Bahçeler


İzmir’in cazibe merkezi Narlıdere’de doğayla bütünleşik bir proje olarak tasarlanan Asma Bahçeler bir Tanyer İnşaat projesidir.Yeniden Pazarlama Teknolojisiyle Nitelikli Geri..

Devamını Görüntüle

Ritmiz


Bateri Eğitim Merkezi Ritmiz, Google Ads reklamları ile müşteri portföyünü genişletti.Uğur Doğruyol tarafından İzmirli müzikseverlere farklı bir deneyim kurmak amacıyla kurulan Ritmiz..

Devamını Görüntüle

Best Dog Club


Mimar Gamze Göksoy tarafından 2006 yılında Şile yolu üzerinde kurulan Best Dog Club köpek bakımı ve eğitimi üzerine hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Gamze Göksoy, Best Dog Club’ı..

Devamını Görüntüle

Jumeriah Travel


Ortadoğu’da Dubai başta olmak üzere, Tunus, Mısır, Kuveyt, Katar, Mekke, Medine turları düzenleyen Jumeriah Travel reklam çalışmalarına öncelikle Türkiye genelinde gazete reklamları..

Devamını Görüntüle

Travelogy


Kurulduğu günden bu yana müşterilerine yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde mavi tur, boğaz tekne turları konularda hizmet veren Travelogy, Maldivler, Mauritius, Seyşeller güzergahında..

Devamını Görüntüle

Şehzade Fayton


1928 yılında Manisa'nın Akhisar ilçesinde küçük bir atölyede İsmail Güneş tarafından kurulan Şehzade Fayton, bir asıra yakın süredir Kupa, Victoria ve Brick modellerde faytonlar, at..

Devamını Görüntüle

Eczane Dekorasyon


Eczane dekorasyonu alanında faaliyet gösteren ve dekorasyon alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek yenilikçi bir firma olan Eczane Dekorasyon, tüketicilerine hızlı çözümler..

Devamını Görüntüle

Dizayn Grup


1987 yılında Makine Mühendisi İbrahim Mirmahmutoğulları tarafından kurulan Dizayn Grup, ısıtma, sıhhi tesisat ve su taşıma sektöründe proje geliştirme ve uygulama alanlarında hizmet..

Devamını Görüntüle

Elkima Trafo


Elkima Trafo, İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan, kendi öz kaynakları makine ve ekipmanları ile üretim gerçekleştiren bir mühendislik şirketidir. 2000 yılından bu yana..

Devamını Görüntüle

Reta Depo Raf


Makine Mühendisi A. Refik Yükselir tarafından 1979 yılında İzmir'de kurulan Reta Mühendislik, raf sistemleri alanında faaliyet gösteren bir firmadır. 2008'de İzmir - Kemalpaşa'daki 14..

Devamını Görüntüle
Hemen Başvur