Yandex Reklamları

AdresGezgini olarak 2007 yılından itibaren Google Ads ve Facebook reklamları konusunda binlerce işletmeye hizmet veriyoruz. Sunduğumuz hizmetlere çalışma mantığı Google Ads’e çok benzeyen Yandex Direct reklamlarını da ekledik.

HEMEN BAŞVUR

Yandex'te Nasıl Reklam Verebilirim?

2010 yılında Türkiye’ye giriş yapan Rusya merkezli Yandex, tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Televizyon başta olmak üzere bir çok mecrada yoğun bir reklam çalışmasıyla pazara hızlı bir giriş yapan ve tutunmayı başaran Yandex’in Türkiye’deki kullanım oranları gün geçtikçe artmaktadır.

Yandex Direct reklamları etkilidir çünkü ürünler veya hizmetler hakkında arama yapan kullanıcıların, yani potansiyel müşterilerinizin karşısına çıkar. 

 

 

Yandex Reklamları Nasıl Ücretlendirilir?

Tıklama başı maliyet ve reklamveren açık arttırmasına göre işleyen bir sistemle çalışan Yandex reklamları avantajlı bir reklam mecrasıdır çünkü bu alanda rekabet düşüktür. Tıpkı Google reklamlarında olduğu gibi kullanıcılar reklamınızı tıkladığında ücretlendirilir, reklamınız görüntülendiğinde ödeme yapmazsınız.

Yandex Direct Reklamlarının Avantajları Nelerdir?

  • Reklamınızın tıklama başı maksimum fiyatını kendiniz belirlersiniz,
  • Reklamınızın gösterim saati ve coğrafi bölgesini belirleyebilirsiniz,
  • Yeni ürünlerinizi tanıtabilir ve marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz.

Yandex reklamları ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen bize ulaşın. Ekip arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.