Google Reklamları

Google, işletmeniz için kullanabileceğiniz en iyi internet reklam mecralarından birini sunmaktadır. Direkt satış getiren ve geri dönüşü kolayca ölçülebilen Google Ads reklamları aracılığıyla daha az ödeyerek daha yüksek kazanç sağlamak istiyorsanız, doğru yerde, AdresGezgini’ndesiniz.

HEMEN BAŞVUR

Değişen Tüketiciye Ayak Uydurun

Türkiye'de internet kullanım oranı her geçen gün yükseliyor. Potansiyel müşterileriniz ürün veya hizmet satın almadan önce Google’da detaylı aramalar ve karşılaştırmalar yapıyor. Ürününüz veya hizmetinizini, sizinle gerçekten ilgilenen bir hedef kitleye ulaştırmak için Google Ads reklamlarını kullanmaya bugün başlayın. 

Tüketicilerin satın alma davranışlarını gözlemleyin; hangi ürün veya hizmeti ne zaman aradıklarını öğrenerek doğru zamanda doğru ürünü veya hizmeti bulmalarını sağlayabilirsiniz.

Google Premier İş Ortağı Şirket & Profesyonel Ekip

Google Premier İş Ortağı AdresGezgini’nde konusunda uzman “Google Ads Proffesional" sertifikalı bir çok uzman ile çalışırsınız. Hesap oluşturulması, anahtar kelimelerin ve reklamların hazırlanması, hesap optimizasyonu, arama motoru optimizasyonu ve performans önerileri için kesintisiz destek görürsünüz. Ekibimiz reklam stratejileriniz doğrultusunda iş yükünüzü azaltmak için size her aşamada yardımcı olur.

Google Ads Online Raporlama ve Yönetim Arayüzü

Alanında deneyimli “Google Ads Proffesional" sertifikalı bir çok uzman tarafından; hesap oluşturulması, anahtar kelimelerin ve reklamların hazırlanması, hesap optimizasyonu, arama motoru optimizasyonu ve performans önerileri hakkında kesintisiz destek görürsünüz.

Ekibimiz reklam stratejileriniz doğrultusunda iş yükünüzü azaltmak için size her aşamada yardımcı olur, işletmenize en uygun çözümleri, kullanıcılarınızın deneyimlerine göre üretir.