HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

Girişim Bilişim ve Liderlik Zirvesi'ndeydik


İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde gerçekleşen sponsoru olduğumuz Girişim, Bilişim ve Liderlik Zirvesi'ndeki Girişim Oturumunda Dr. Bora Mocan'ın konuşması gerçekleşti...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Stres Yönetimi Eğitimini Tamamladık


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Dr. Mert Günerergin eşliğinde Stres Yönetimi eğitimini tamamladık...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İkna Teknikleri ve Gülümsemenin Gücü Eğitimini Tamamladık.


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Dr. Mert Günerergin eşliğinde İkna Teknikleri ve Gülümsemenin Gücü eğitimini..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Ekip Çalışması ve Motivasyon Eğitimini Tamamladık


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Dr. Mert Günerergin eşliğinde Zaman Yönetimi eğitimini tamamladık...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini İki Farklı Bildiri ile 6. Uluslararası Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Konferansı'nda


15-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen, bu yılki ana konusu Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği olarak belirlenen 6. Uluslararası Bilgisayar Bilimleri..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Zaman Yönetimi Eğitimini Tamamladık


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Dr. Ela Burcu Uçel eşliğinde Zaman Yönetimi eğitimini tamamladık...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Türkiye’nin Ar-Ge’ye En Çok Yatırım Yapan Şirketleri Listelendi!


Turkishtime tarafından yapılan 2020 yılı Türkiye’nin Ar-Ge harcaması en yüksek şirketleri listelendi. AdresGezgini A.Ş. olarak Ar-Ge’ye en çok yatırım yapan ilk 500 firma arasında..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Yaratıcı Hizmet Tasarımı Eğitimini Tamamladık


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Dr. Öğr. Üyesi Can Özcan eşliğinde Yaratıcı Hizmet Tasarımı eğitimini..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Euroterm Web Sitesi Yayında!


Uzun yıllardır alüminyum radyatörde sektörün öncü firmalarından Euroterm Makina Mühendislik Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. için hazırladığımız profesyonel kurumsal web sitesi..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini Yeni Google Partners Programında da Premier Partner


Yeni Google Partners programının global lansmanı Şubat 2022'de yapılacak. Google, Premier rozetini taşıyacak ajansları belirleyen kriterleri bir sene öncesinde duyurmuş ve ajansları bu..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Hızlı Okuma ve Etkin Algılama Eğitimini Tamamladık


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Dr. Öğrt. Üyesi Solmaz Uğurlar Yıldırım eşliğinde Hızlı Okuma ve Etkin..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Pro DK Ambalaj Web Sitesi Yayında!


Kemalpaşa'daki modern fabrikasında gıda, içecek, hijyen vb. sektörler için ambalaj üretimi yapan Pro DK Ambalaj firması için hazırlamış olduğumuz web sitesi yayında.Siz de mobil uyumlu,..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Proks Web Sitesi Yayında!


2001 yılından itibaren belgelendirme ve özel eğitim hizmetleri veren Proks Belgelendirme Ltd. Şti. firması için hazırlamış olduğumuz web sitesi yayında. Siz de mobil uyumlu, seo alt..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Yaratıcı Düşünme, Problem Çözme ve Karar Verme Eğitimini Tamamladık


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Dr. Öğr. Üyesi Can Özcan eşliğinde Yaratıcı Düşünme, Problem Çözme ve..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Ses Eğitimi Web Sitesi Yayında!


Prof. Dr. Ayşe Meral TÖREYİN için hazırlamış olduğumuz profesyonel kurumsal web sitesi yayında!Siz de modern görünümlü, mobil uyumlu ve seo alt yapılı bir web sitesi yaptırmak..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE