HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

Temel Düzey Reklamcılık Eğitimini Tamamladık


Ekibimize yeni katılan Dilan Karataş, Cansu Güranç, İsmail Büyükarslan, Şirin Eren, Gamze Saltık ve Seda Okkıran Temel Düzey Reklamcılık eğitimini başarıyla tamamladılar...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Tuch Expo Bilişim Sponsoruyuz


Elişi ve hobi alanında Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın tek ticaret fuarı olan TUCH EXPO 2016 fuarının Bilişim Sponsoruyuz. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve yoğun ilgi gören fuarda bu..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Dome'daydık!


Ekibimizden Teknik Takım Üyesi Gizem Ercingöz, Suzan Arıcı, Satış Temsilcisi Melike Balkaya, Gökçe Ersu ve Eda Uçar İstanbul Dome'da gerçekleşen "İleri Düzey Reklamcılık Eğitimi"ni..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini İstanbul Ofisi


Artık İstanbul'da bizi ziyaret etmek isteyen müşterilerimizi, İstanbul iş hayatının kalbi Maslak'ta yer alan Beybi Giz Plaza'daki ofisimizde ağırlıyoruz. Detaylı bilgi için..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

E-ticaret Sektöründe İnternet Reklamcılığı Semineri


AdresGezgini ve IdeaSoft işbirliği ile hazırlanan, 10 Ekim 2016 tarihinde, IdeaSoft Satış Direktörü Taner Önen ve AdresGezgini Takım Lideri Ayça Erdoğan'ın sunumlarıyla gerçekleşen,..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir Enternasyonel Fuarı Dijital Reklam Sponsoruyuz


26 Ağustos- 4 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek 85. İzmir Enternasyonel Fuarı bu yıl "inovasyon" teması ile düzenleniyor.İnovatörlerin, akademisyenlerin ve özel sektör..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İleri Düzey İnternet Reklamcılığı Semineri için Dome İstanbul'daydık


Google Partners Türkiye ve AdresGezgini A.Ş. işbirliğiyle hazırladığımız İleri Düzey İnternet Reklamcılığı Seminerinde Google'ın en son çıkan teknolojilerinden bahsettik. Google..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Analytics Eğitimi için Dome İstanbul'daydık.


Ads Hesap Yöneticimiz Özge Taş, İstanbul'da gerçekleşen eğitimini başarıyla tamamladı...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Mobilya Sektöründeki Dijital Fırsatları Anlattık


24 Mayıs'ta İstanbul'da Masko Mobilya Kenti’nde ekibimizden Google Ads Strateji Uzmanı Yonca Kerküklü, Google Ads Hesap Analisti Ayça Erdoğan ve Teknik Desteğimiz Aker Şen ile birlikte..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Yeniden Google İstanbul


AdresGezgini ‪Ads‬ Hesap Yöneticilerimiz Gözen İnce, Gizem Erdem, Samet Salık ve Ceyda Şahin, Google İstanbul Merkez'de düzenlenen Mobil Reklamcılık ve Video Reklamcılık Eğitimlerini..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir Ticaret Odası'ndan Özel Ödül


Yüksek Gelir Beyanı ile Vergi Ödeyen Firmalar listesinde yine dereceye girerek İzmir Ticaret Odası tarafından Özel Ödüle layık görüldük. Her yıl bu onuru bize yaşatan tüm..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

GENBLUE 2016 Etkinliğindeyiz


Coldwell Banker Türkiye tarafından düzenlenen GENBLUE etkinliği 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşiyor.Antalya Papillon Zeugma Otel'de birçok konuşmacı ve çeşitli çalışma..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Mobil Teknolojiler Günündeyiz!


Teknoloji sponsoru olduğumuz 15. Mobil Teknolojiler Günündeyiz. ‎Univera‬'nın gerçekleştirdiği etkinliğe Ads Hesap Yöneticimiz Elif Akkaya katılıyor. Emin Çapa'nın özel konuşmacı..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google İstanbul'dayız!


Bu hafta iki ekip halinde Google İstanbul'daki eğitimlere katıldık. GoogleAds Hesap Uzmanlarımız Selin Zoroğlu, Buse Güner, ve Deniz Kalender Görüntülü Reklam Ağı Eğitimini eğitimini..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Partners 2016 Kutlaması!


Google Partners ailesi olarak bir araya geldiğimiz, projelerin, fırsatların ve yeni platform Game On'un tanıtıldığı kutlamadaydık. Laserman Gösterisi ve Grup Non Stop Konseri ile devam eden..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE