HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

Merhaba 2016!


AdresGezgini olarak tüm senenin yorgunluğunu attığımız ve yeni yılı karşıladığımız, aynı zamanda kuruluşumuzun 10. yılı şerefine düzenlenen, sürprizlerle dolu yeni yıl kutlama..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir Üniversitesi'ndeydik!


"Dijital Dünyada Kariyer ve Google Ads" Semineri için İzmir Üniversitesi'ndeydik. Kurucu Ortaklarımızdan Dr. İlker Tanyer'in katılımcı olduğu seminerde öğrencilerin ilgisi oldukça..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Amsterdam Etkinliğindeyiz!


AdresGezgini olarak bugün Amsterdam'da düzenlenen Google Ads API Workshops etkinliğindeyiz. Yazılım Departman Yöneticimiz Mahir Sümer'in katılım sağladığı etkinlik ile ilgili detayları,..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

TUCH EXPO Bilişim Sponsoruyuz


TUCH EXPO Tuhafiye ve Hobi mağazalarının tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği Türkiye ve çevresindeki ülkeler için alanında tek ticaret fuarıdır. Dikişte, nakışta, örgüde modayı..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Londra Bizi Çağırıyor!


Google Partners'ın rozetli ajanslar için hazırladığı Londra seyahati ödüllü üçüncü çeyrek yarışması "Londra Seni Çağırıyor"da büyük ödüle hak kazandık. 19 ve 20 Ekim..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Folkart Towers Ofisimize Taşınıyoruz


Alsancak'ta yer alan merkez ofisimiz çok kısa bir süre sonra Folkart Towers'a taşınıyor. Dekorasyon çalışmaları bitmek üzere olan ve Bayraklı'da yer alan yeni ofisimize bekleriz...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Türkiye'den Ofisimize Ziyaret!


Google Türkiye Ekibi'nden Volkan Bey, Tülay Hanım ve Murat Bey ofisimizi ziyaret etti. Ajans Destek Programı ile ilgili detaylı bir sunumun ardından karşılıklı fikir alışverişinde..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Dublin'den Ödülle Döndük!


Haziran ayında gerçekleşen, Google’ın global olarak her çeyrekte düzenlediği ajans performans yarışmasının ödül töreni ve etkinliklerine katıldık. Kesintisiz olarak her çeyrekte..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Partners Güç Paketi Yarışması'nda birinciyiz!


AdresGezgini olarak Google Partners Güç Paketi Yarışması'nı birincilikle tamamlayarak ekibimizin iki üyesi için, 29-30 Haziran tarihlerinde İrlanda'nın başkenti Dublin'de gerçekleşecek..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Yeni Asır İK


Sosyal Medya Uzmanı Işıl Yılmaz, sanal alemde bireysel kullanıcıların ve markaların itibarını korumak için çok dikkatli olmaları gerektiğini anlattıİnternet hayatımızın her..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Haydar Ekinek Resim Sergisi Bilişim Sponsoruyuz!


Haydar Ekinek'in "Renklerim & Hayallerim" adlı resim sergisi 11 Nisan Cumartesi günü 15.00'da kapılarını açıyor. Gelirinin bir kısmı Koruncuk Vakfı'na bağışlanacak serginin bilişim..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Habertürk Ege Gazetesi


Sosyal medya konusunda Türkiye genelinde seminerler veren, televizyon programları hazırlayan Işıl Yılmaz Sümer, sosyolog sıfatıyla da internet kullanıcı davranışlarını inceliyor...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Ege'de Son Söz


İZMİR - Daha önce İstanbul ve Ankara için geliştirilmiş şehir rehberi uygulaması artık İzmir için de uygulanmaya başlandı. İzmir’deki vapur, İZBAN, metro ve otobüs seferleri,..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Hürriyet İzmir


AdresGezgini firmasının, İOS ve Google Android tabanlı telefonlar için tasarladığı uygulama, tam not aldı.İSTANBUL, Ankara gibi metropollerde kullanılan dijital ulaşım rehberi, İzmirli..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

14. Mobil Teknolojiler Günü Bilişim Sponsoruyuz


Univera Mobil Teknolojiler Günü Etkinliği, bu yıl 25 Mart’ta, İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor. Mobil satış dağıtım ve tedarik zinciri yönetimi konularında hizmet veren..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE