HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

Plastech Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı Bilişim Sponsoruyuz


İZFAŞ ve EGEPLASDER işbirliğiyle hazırlanan PLASTECH – Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı, 11-14 Nisan 2013 tarihlerinde ikinci kez İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Bahçe Dünyası 2013 Ads Destekçisiyiz


Her yıl olduğu gibi bu yıl da bahçe dekorasyonunda son trendlerin, bahçe mobilyalarının ve bahçe tasarımı ile ilgili ürünlerin tanıtımının yapıldığı ve birçok ünlü ismin de..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İstanbul Sanat Fuarı Ads Destekçisiyiz


İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen İstanbul Sanat Fuarı’nda Ads ve sosyal medya destekçisi olarak yer aldık. Plastik sanatlar, resim ve heykel gibi birçok sanat..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Hürriyet Ege Geleceğin Dünyası


İZMİR Yüksek Teknoloji Enstitüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ndeki bir grup akademisyen tarafından “sektörel arama motoru” projesi olarak 2005 yılında başlatılan..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Plast Eurasia Google Ads Destekçisiyiz


Plastik endüstrisinin Avrasya’daki en büyük buluşması olan Plast Eurasia bu yıl 22. yılını kutladı. Azerbeycan, Bulgaristan, Fas ve Filistin gibi 86 ülkeden binlerce katılımcının..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Gıda-Tek&Ambalaj Teknolojileri Google Reklam Destekçisiyiz


20-23 Eylül tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18. kez kapılarını açan olan Avrasya Ambalaj 2012 İstanbul Fuarı, İstanbul Gıda Tek Fuarı ile birlikte düzenlenerek konusunda..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Maktek Avrasya Google Ads Destekçisiyiz


2-7 Ekim tarihler arasında düzenlenen Maktek Avrasya 2012 Fuarı, “Sektörün Avrasya Bölgesindeki En Büyük Buluşması” olarak nitelendiriliyor. 2012 yılı itibari ile 2 yılda bir..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İstanbul Auto Show Google Ads Destekçisiyiz


Ads destekçisi olduğumuz İstanbul Auto Show 2012, 2-11 Kasım tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Binlerce katılımcının bir hafta boyunca ziyaret ettiği..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Ayakkabı Kış Fuarı Google Reklam Sponsoruyuz


32. kez düzenlenen ve ayakkabı sektöründeki yenilikleri, gelecek sezon trenlerini birarada sunan Ayakkabı Kış fuarının Google reklam sponsoruyduk. İzfaş'a bu güzel fuar için teşekkür..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Olivtech Google Reklam Destekçisiyiz


İZFAŞ tarafından 19 – 22 Nisan 2012 tarihlerinde organize edilen Olivtech, bu yıl ikinci kez İzmir Fuar Alanı’nda zeytin üreticileri ve katılımcılarla buluştu. Sektörün..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Ekoloji İzmir Fuarındayız


Türk organik sektörünün tek ihtisas fuarı EKOLOJİ İZMİR 2012 törenle açıldı. Fuar 12- 15 Nisan tarihleri arasında düzenlendi. “Organik tarım başkenti” olarak bilinen İzmir’de..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Marble Doğal Taş ve Teknoloji Fuarındayız


Kendi alanında dünyanın ilk üç fuarından biri olarak kabul edilen Marble Doğal Taş ve Teknolojileri fuarı bu yıl 18. Kez İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlendi. İZFAŞ..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Öfke Kontrolü Eğitimi


22 Aralık Cumartesi günü Öfke Kontrolü üzerine bir kurumiçi eğitim düzenledik. Öfkesiz'den Psikolog Kayhan Gürbüz'ün katılımıyla gerçekleşen eğitimde öfkenin nedenleri ve nasıl..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Plastech Google Reklam Destekçisiyiz


10-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında İzmir Fuar Alanı’nda düzenlenen Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı ambalaj, plastik, kauçuk, polyester, pvc kapı-pencere profilleri ve geri..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

If Wedding Google Reklam Destekçiyiz


15-18 Şubat 2012 tarihleri arasında düzenlenen Türk gelinlik sektörünün tek ihtisas fuarı ve Avrupa’nın üç büyük Fuarından biri olan IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE