HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

Google İnternet Reklamcılığı Programı


2012 yılının son Google eğitimi 27 Aralık'ta İstanbul Four Seasons Oteli'nde düzenlendi. Her Google eğitiminde olduğu gibi bu eğitimde de katılım oranı oldukça yüksekti. Biz..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

13. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu


Bu yıl 13-14 Haziran tarihleri arasında Swissôtel’de Kalder tarafından 13.’sü düzenlenen Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’na AdresGezgini olarak katılım sağladık. Sosyal medya..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Dalaman’da İnternet Reklamcılığı Eğitimi


Dalaman ATM Airport tarafından düzenlenen internet reklamcılığı eğitiminde AdresGezgini Kurucu Ortağı Dr. Bora Mocan, Genel Müdürü Mahir Sümer ve Sosyal Medya Yöneticisi Işıl Yılmaz..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Yarının Ajansları Master Programının Katılımcısıydık


Dijital pazarlama sektöründe yüksek potansiyelli ajansları yarına tam, hazır ve donanımlı hale getirmek için Google Türkiye'nin düzenlediği Yarının Ajansları Master Programı'nın 1...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

'El Ver, Hayata Tutunsun' Sergisi İle Koruncuklara Umut Olun


AdresGezgini'nin bilişim sponsorluğunu üstlendiği ''El Ver, Hayata Tutunsun'' sergisi kapılarını sanatseverlere açtı. 3 Şubat tarihine kadar sürecek olan, karma resim ve heykelden oluşan..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Online Reklam Sponsoru Olduğumuz Travel Turkey İzmir Fuarı Başladı


Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda kapılarını açtı. AdresGezgini’nin online reklam sponsoru olduğu..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE