HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

Google Conversions 2021 Etkinliğine Katıldık


Google’ın alanında uzman çalışanları tarafından verilen canlı etkinlikte ölçüm, uygulama derin bağlantısı, UX gibi konular ile ilgili özel eğitimleri tamamladık...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Ticari Reklam Hizmetlerine Ait KDV Düzenlemesi


31397 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın "K.D.V. Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ"ine istinaden 1 Mart 2021'den sonra K.D.V. ve..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Mert Oto Anahtar Web Sitesi Yayında!


İzmir'de 30 yılı aşkın bir süredir oto anahtar ve çilingir hizmetleri veren Mert Oto Anahtar için hazırlamış olduğumuz Profesyonel Kurumsal Web Sitesi yayında!Siz de mobil uyumlu, seo..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Marsan Krom Web Sitesi Yayında!


Plastik enjeksiyon ve ABS plastik kaplama sektöründe 2012 yılından beri hizmet veren Marsan firması için hazırlamış olduğumuz [kurumsal web..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Op. Dr. Hakkı İzmirli Web Sitesi Yayında!


20 yıllık tecrübesi ile estetik plastik cerrahi ve kozmetik tedavi hizmetleri veren Op. Dr. Hakkı İzmirli için hazırlamış olduğumuz profesyonel kurumsal web sitesi yayında!Siz de firmanız..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Etkili İletişim ve İkna Eğitimini Tamamladık


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Drt. Pınar Umul Ünsal tarafından gerçekleştirilen Etkili İletişim ve İkna..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İnovatif Satış ve Pazarlama Eğitimini Tamamladık


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Drt. Birce Dobrucalı tarafından gerçekleştirilen İnovatif Satış ve Pazarlama..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Yüksek Teknoloji Özel Ödülü 2019 Yılı En Başarılı KOBİ Ödülünü Kazandık!


İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknopark İzmir tarafından; Türkiye’de Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik faaliyetlerini ödüllendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan 500 Firma Arasında 317. Sıradayız!


Ekonomi ve İş Dünyası Portalı Turkishtime'in yaptığı 2019 yılında Türkiye'nin Ar-Ge'ye en çok yatırım yapan şirketleri sıralamasında AdresGezgini olarak 12 Ar-Ge Projesi, 48 Ar-Ge..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İYTE-İK Buluşmalarına Katıldık


İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü tarafından birincisi düzenlenen İYTE - İK Buluşmaları toplantısı gerçekleştirildi. Üniversite-Sanayi İş Birliğini artırmak ve güçlendirmek adına..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Makine Öğrenmesi Eğitimini Tamamladık


İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği kapsamında alanında uzman, değerli eğitmen Drt. Çınar Gedizlioğlu tarafından gerçekleştirilen Reinforcement Learning teorik..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

ISO 9001 & ISO 27001 Belgelerimizi Yeniledik!


AdresGezgini olarak 13 yıllık serüvenimizin başladığı ilk günden bugüne müşteri memnuniyetini ve kurumsal bilgi güvenliğini ön planda tutuyoruz.Dünyada bilinirliği en yüksek kalite..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Bormo Luxury Web Sitesi Yayında!


1981 yılından bu yana mobilya ve dekorasyon imalatı yapan Bormo Luxury için yapmış olduğumuz, e-ticaret yazılımı entegreli kurumsal web sitesi yayında!Siz de ihtiyaçlarınıza uygun,..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Derim Dermatoloji Web Sitesi Yayında!


2006 yılında İzmir'de kurulan Özel Derim Cerrahi Tıp Merkezi için hazırlamış olduğumuz Profesyonel Kurumsal Web Sitesi yayında!Siz de sektörünüze uygun mobil uyumlu ve hızlı bir web..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Arex Web Sitesi Yayında!


Delme, Patlatma ve Patlayıcı Madde Tedariği ile birçok projeye imza atmış olan Arex için hazırlamış olduğumuz Profesyonel Kurumsal Web sitesi yayında!Siz de sektörünüze uygun mobil..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE