HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

Aztek Food Web Sitesi Yayında!


Gıda sektöründe 15 yılı aşkın deneyime sahip olan Aztek Food için hazırlamış olduğumuz Profesyonel Kurumsal Web Sitesi Yayında!Siz de sektörünüze uygun mobil uyumlu web sitesi..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Alaturka Hamam Web Sitesi Yayında!


Alaturka Hamam için hazırlamış olduğumuz kullanıcı deneyimine uygun, mobil uyumlu kurumsal web sitesi yayında!Siz de hizmetinize uygun, kullanıcı dostu ve hızlı bir web sitesi hizmeti..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

DRC Elektrik Web Sitesi Yayında!


Kurucularının 25 yıllık deneyim ve birikimleriyle oluşturdukları Türkiye Alçak Gerilim Şalt Cihazları pazarında etkin DRC Elektrik firması için hazırlamış olduğumuz e-ticaret..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir Ticaret Odası Tarafından Ödüllendirilmeye Devam Ediyoruz!


İzmir Ticaret Odası Tarafından Ödüllendirilmeye Devam Ediyoruz!2016, 2017 ve 2018 yıllarına ait yüksek ticari kazanç beyan ederek ülke ekonomisine yaptığımız katkı ve..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir Dijital Olgunluk Düzeyi Belirleme Çalışması ilk Olarak AdresGezgini'nde Gerçekleştirildi!


İzmir Kalkınma Ajansı'nın düzenlediği, firmaların dijitalleşme süreçlerinin tespit edildiği "İzmir Dijital Olgunluk Düzeyi Belirleme Çalışması"nın ilk saha çalışması..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İnkol Pano Web Sitesi Yayında!


Uluslararası standartlarda, kaliteli üretim prensibi ile 2007 yılından beri hizmet veren İnkol Pano için hazırlamış olduğumuz [mobil uyumlu kurumsal web..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Eren Dış Ticaret Web Sitesi Yayında!


2000 yılından beri Türkiye ve daha bir çok ülkede endüstriyel ekipmanlar üzerine hizmet veren Eren Dış Ticaret için hazırlamış olduğumuz mobil uyumlu web sitesini inceleyin. Siz de..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini Uluslararası Mobilya ve İç Dekorasyon Fuarında!


AdresGezgini Almanya Köln’de Gerçekleşen “imm cologne” Uluslararası Mobilya ve İç Dekorasyon Fuarında!Biz çoktan yerimizi aldık, sizleri bekliyoruz...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğrencileri ile Buluştu!


AdresGezgini, İnci Holding, Delphi Technology, Dr. Oetker, Hugo Boss, KMPC, KFC, Ege İhracatçılar Birliği ve İzmir Ticaret Odası, İzmir Ekonomi Üniversitesi ile bir araya geldi!.İşletme..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Partner Electronic Web Sitesi Yayında!


Elektronik ve haberleşme, endüstri, elektronik ve savunma sanayi sektörlerine yönelik olarak faaliyet gösteren Partner Electronic için hazırladığımız e-ticaret yazılımı entegreli..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini 11. Uluslararası Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Konferansı'nda


28 Kasım - 30 Kasım 2019 tarihleri arasında Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Bursa Uludağ Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşen 11. Uluslararası..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir Dijital Olgunluk Düzeyi Belirleme Aracı Geliştirilmesi Çalıştayı


İzmir'deki firmaların dijital olgunluk düzeylerinin tespit edilmesi için kullanılacak "İzmir Dijital Olgunluk Düzeyi Belirleme Aracı Çalıştayı" akademik, kamu, özel sektör ve STK..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Gökfen Akşam Lisesi Web Sitesi Yayında!


Uzun yıllar eğitim kurumlarında edindiği tecrübeyi ilk olarak 2016 yılında kurulan akşam lisesi ile öğrencileriyle paylaşan Gökfen Akşam Lisesi için hazırladığımız mobil uyumlu ve..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini olarak Yandex Metrica Workshop'una Katıldık!


Yandex.Metrica, sitenize yapılan ziyaretler ve bunları gerçekleştiren ziyaretçiler hakkında veri toplayabileceğiniz bir web analiz aracıdır.İstanbul Salt Galata'da yapılan bu ücretsiz..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir'den Van'a Uzanan Yardım Eli


Her zaman dokunduğumuz kalplerle büyümeyi kendimize amaç edindik. Öncelikli olarak bu yardıma vesile olan Uzunkuyu Ortaokulu Müdürü Ömer Taşdöken’e ve İngilizce Öğretmeni Özge..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE