HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

AdresGezgini Dokuz Eylül Üniversitesi'nde


30 Ekim Çarşamba günü, 9 Eylül Üniversitesi Ekonometri Topluluğu'nun yapmış olduğu "Dünyanın Dijitalleştiğinin Farkında mısınız?" etkinliğine katıldık. Veri analiz uzmanları..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları ASYU 2019 Konferansı'nda


31 Ekim - 2 Kasım 2019 tarihleri arasında Yaşar Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşen Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamalar ASYU 2019..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini 4. AR-GE & İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nde


AdresGezgini olarak 23-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen MMG AR-GE ve İnovasyon Zirvesi'nde biz de yerimizi..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Belle Beauty Club Web Sitesi Yayında!


İstanbul Nişantaşı'nda Uzman Doktor ve deneyimli çalışanları ile hizmet veren [Belle Beauty Club](https://bellebeautyclub.com) için hazırladığımız mobil uyumlu web sitesi yayında...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir Ticaret Odası & HİSER Eğitimleri


Hizmet sektörünün ulusal ve uluslararası rekabet gücünün artırılmasının ana hedef olduğu HİSER projesi eğitimleri ve çalıştayları İzmir Ticaret Odası Eğitim Merkezlerinde İzmir..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Aden Su Teknolojileri Web Sitesi Yayında!


AO Smith Su Arıtma Teknolojileri Mersin Ana Bayisi olan [Aden Su Teknolojileri](https://adensuteknolojileri.com/) için hazırlamış olduğumuz mobil uyumlu web sitesi yayında!Siz de modern..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini UBMK’19 Konferansı’nda


Ar-Ge Merkezi olarak uzman ekibimizle gerçekleştirdiğimiz projelerimizin başarısını bir kez daha kanıtladığımıza inanıyoruz. TÜBİTAK tarafından desteklenen projemizden elde ettiğimiz..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İş Birliklerimiz Devam Ediyor!


Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ile proje çalışmalarına başladık.Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Adalet Öner ve değerli öğrencilerini..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Roventea Kuru Temizleme Web Sitesi Yayında!


Kuru temizleme sektöründe 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Roventea Kuru Temizleme için hazırlamış olduğumuz mobil uyumlu web sitesini [inceleyin!](https://roventeakurutemizleme.com/)..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Marka Villa Web Sitesi Yayında!


2004 Yılından beri Gayrimenkul sektöründe uzman kadrosu ile danışmanlık hizmetinde öncü firma olan Marka Villa için hazırlamış olduğumuz [mobil uyumlu web..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Lort Dil ve Çeviri Web Sitesi Yayında!


2010 yılından beri kazandığı deneyimi, güçlü ve çalışkan kadrosu ile özenli bir şekilde hizmetine yansıtan [Lort Dil ve Çeviri](https://lortdilceviri.com) için özel olarak..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Brightworks Engineering Web Sitesi Yayında!


Kocaeli'de Uygulamalı Plastik Enjeksiyon Eğitimi üzerine hizmet vermekte olan Brightworks için hazırlamış olduğumuz [mobil uyumlu web sitesi](http://bwetr-pa.com/)ni inceleyin. Siz de..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

3D Maket Web Sitesi Yayında!


Yaratıcı ve profesyonel projeleri ile maket sektöründe teknolojinin lokomotifi olma yolunda ilerleyen 3D Maket için hazırladığımız mobil uyumlu web sitesini [buradan..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Bisan Web Sitesi Yayında!


50 yıldan fazladır sektöründe öncü olup, mazisinde bir çok milli sporcu yetiştirmiş Türkiye'nin bir çok şehrinde bisiklet kullanımını yaygınlaştıran [Bisan'a özel..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini 1.İTOB AR-GE, İnovasyon ve Teknoloji Sempozyumu'nda!


AdresGezgini AR-GE Proje Yöneticisi Sema Yoldaş 1.İTOB AR-GE, İnovasyon ve Teknoloji Sempozyumu'nda AdresGezgini AR-GE Merkezi sürecinin nasıl başladığını, firmamıza..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE