HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

AdresGezgini Katip Çelebi Üniversitesi'nde!


Ekip arkadaşlarımızdan Aslı Bıçakcı, 21 Aralık 2018'de İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği 1. sınıf öğrencileri ile birlikte dijital pazarlama alanındaki..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Derin Oto Ekspertiz Web Sitesi Yayında!


İzmir, Bornova, 2. Sanayi bölgesinde, 4x4 ve 4x2 araçlara motor performans testi yapabilen tek oto check up merkezi Derin Oto Ekspertiz için hazırladığımız mobil uyumlu web sitesini..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini Top Women Tech'de!


Değerli ekip arkadaşımız Aslı Bıçakcı, bu yıl 14 Aralık'ta Brüksel'de gerçekleşen Top Women Tech zirvesinde AdresGezgini ailesini başarıyla temsil etmiş ve ismimizi uluslararası..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini Ekibi Ankara'da!


AdresGezgini olarak, değerli Ankaralılarla Ankara Teknopark'ta düzenlediğimiz İleri Düzey Google Ads Stratejileri etkinliğinde buluştuk. 11 Aralık Salı günü Veri Analiz Uzmanı Fatih..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Dr. Bora Mocan Smart Future Expo'da


Dr. Bora Mocan, 15 Kasım'da İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak Dr. Sertaç Doğanay'ın yönettiği Smart Future Expo: "Yenilikçi Girişimler" panelinde konuşmacı olarak katıldı...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini KOSGEB Bilgilendirme Toplantısında


AdresGezgini ekibi olarak, KOSGEB Kuzey Müdürlüğü tarafından düzenlenen, destek programlarına yönelik proje yazım süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususları içeren bilgilendirme..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Şavkar Cimnastik Web Sitesi Yayında!


Yaklaşık çeyrek asırlık dönemde Türk Sporu'na önemli katkılar yapmış ve birçok başarılı sporcuyu ülkemize kazandırmış bir spor kulübü olan Şavkar Cimnastik için..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Smart Future Expo Dijital Reklam Sponsoru AdresGezgini


AdresGezgini olarak Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ‘Geleceğin Akıllı Teknolojileri’ etkinliği olan ‘’Smart Future Expo Zirve ve Sergisi’’ dijital reklam sponsoru olmaktan büyük..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Harmoni İşitme Cihazı Web Sitesi Yayında


İşitme cihazları konusunda güvenebileceğiniz en kaliteli ve güvenilir çözümleri sunan değerli müşterimiz Harmoni İşitme Cihazı için hazırladığımız içerik yönetim sistemli,..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

3. AR-GE & İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nden Notlar


AdresGezgini olarak 17-18 Ekim tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen MMG AR-GE ve İnovasyon Sergisi'nden notlar [blog..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini 3. AR-GE İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nde


Türkiye'nin 395. AR-GE Merkezi olarak 17-18 Ekim 2018 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek 3. AR-GE İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'ne katılıyoruz.Türkiye'nin..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Ek Gelir için Kuruldu Almanya Pazarına Girdi!


AdresGezgini Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bora Mocan Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda, AdresGezgini'nin kurulduğu günden bugüne elde ettiği başarıları ve gelecek hedeflerini anlattı...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini IDAP 18 Kongresi'nde!


AdresGezgini kurucu ortaklarından, AR-GE Müdürü [Dr. Şükrü Ozan](https://adresgezgini.com/ekibimiz/sukru-ozan) Malatya'da düzenlenen IDAP 18 Kongresi'nde "A Case Study on Customer..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini Bosna'da!


AdresGezgini AR-GE Proje Koordinatörü Sema Yıldız Yoldaş, Bosna'da düzenlenen Uluslararası Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Konferansı'nda Google AdWords için Teklif Yönetim Sistemi..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Elite Beauty'nin Web Sitesi Yayında!


Kadın tüketicilerin satın alma kararını etkileyen kilit noktalardan biri olan çevrim içi kanalların ve internet reklamcılığının önemini bilen, müşterilerine mobil uyumlu bir web..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE