HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

23. Pazarlama Kongre'sinden Ödülle Döndük!


27-29 Haziran 2018 tarihleri arasında, Kocaeli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Derneği (PPAD) tarafından düzenlenen 23. Pazarlama Kongre'sinde;..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google AdWords Premier Partner Ekibi İzmir’le Ticaret Odası’nda Buluştu!


Google Partners Türkiye iş birliğiyle 28 Haziran Perşembe günü, İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirdiğimiz "Google AdWords Premier Partner Ekibi İzmir’le Ticaret Odası’nda..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Mia Focha'nın Web Sitesi Yayında!


Konut satın alma kararını verirken öncelikli olarak arama motorları, ağızdan ağıza pazarlama, ürün/fiyat karşılaştırmalı internet siteleri ve finans servisi sağlayan internet..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

ISO 9001 Kalite Yönetim Belgemizi Aldık!


AdresGezgini olarak 11 yıllık serüvenimizin başladığı ilk günden bugüne müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Bu doğrultuda, değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Symbol Yapı'nın Web Sitesi Yayında!


Konut satın alma kararı sürecinde, her konuda olduğu gibi ilk olarak Google’a danışan kullanıcılar, büyük ölçüde arama sonuçlarına göre kararlarını veriyorlar. Konut satın alma..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini AR-GE Merkezi ARGEMİP'te


AR-GE Merkezleri arasında iletişimi artırmayı, Türkiye’de AR-GE kültürünün gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan AR-GE Merkezleri İletişim ve İşbirliği Platformu tarafından..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Dr. Bora Mocan SİU 2018 Endüstri Oturumlarında Yer Aldı


AdresGezgini Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bora Mocan, 4 Mayıs Cuma Saat 17:00'de "Yenilikçi İş Zekası Uygulamalarıyla Dijital Pazarlama Verilerinin Kullanılarak, Kendi Kendini Yöneten..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini AR-GE Merkezi 26. SİU Kurultayı'nda


2-5 Mayıs tarihleri arasında İzmir Çeşme Altınyunus Otel'de yapılacak olan SİU Kurultayı'nda AdresGezgini Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bora Mocan, 4 Mayıs Cuma Saat 17:00'de "[Yenilikçi..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Levent Otel'in Web Sitesi Yayında!


Seyahate çıkma sürecinde, konaklama ihtiyacını karşılamak üzere arama motorları, fiyat karşılaştırma siteleri, sosyal medya ve bloglar gibi onlarca kanaldan araştırma yapan..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Yaşar Üniversitesi AR-GE Proje Günleri II'ye Katıldık


AdresGezgini AR-GE Proje Yöneticisi Burcu Kuleli Pak ve AR-GE Proje Koordinatörü Sema Yıldız Yoldaş Yaşar Üniversitesi AR-GE Proje Günleri II - TEYDEB 2.0 Bilgilendirme Günü"ne katılım..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Köseoğlu Laboratuvar'ın Web Sitesi Yayında!


Günde 150 defa kontrol ettiğimiz mobil cihazların potansiyel müşterilerinize ulaşmanın en kolay yollarından biri olduğunu biliyor musunuz? Sektördeki 38 yıllık tecrübesiyle Köseoğlu..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir AR-GE Merkezleri Toplantısı


Türkiye'nin 395. AR-GE Merkezi AdresGezgini'nin kurucu ortaklarından İlker Tanyer, İzmir'de faaliyet gösteren AR-GE Merkezlerimizi bir araya geldiği AR-GE Merkezleri Toplantısına katılım..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İlkay Hukuk Bürosu Web Sitesi Yayında


Duyarlı bir web sitesi tasarımının Google arama sonuçlarında daha üst sıralarda çıktığını ve 4 kat daha fazla etkileşim aldığını biliyor musunuz? Estetik ve kurumsal bir ara yüze..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Ekibi ve AdresGezgini Ekibi Bir Arada!


AdresGezgini ekibi, Google ekibinden Merchant Center hakkında detaylı bilgi aldı. Merchant Center’da reklamların onaylanmama nedenleri, hesapların askıya alınma sebepleri, ürün iade..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Liderlik ve Temel Yönetim Becerileri Eğitimindeydik


AdresGezgini’nin birbirinden değerli takım liderleri Ayça Erdoğan, Buse Güner, Çağla Nacir, Eda Uçar, Kalite Yöneticisi Eda Ersoy ve AR-GE Proje Koordinatörü Sema Yıldız Yoldaş..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE