HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

Kadın Girişimci İş Buluşmaları


Garanti Bankası ve KAGİDER iş birliğiyle düzenlenen Kadın Girişimci İş Buluşmaları kapmasında, internet ile yeni müşterilere ulaşmak isteyen kadın girişimcilerle bir araya geldik...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İnternet Reklamcılığında Başarının Sırları Google Dome Etkinliği


Veri Analiz Uzmanı Samet Salık, Veri Analiz Uzmanı Simge Kayacı ve Dijital Strateji ve Pazarlama Uzmanı Özgür Deniz Aydın’ın sunumlarıyla gerçekleşen İnternet Reklamcılığına..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Yaşar Üniversitesi’nde Genç Girişimcilerle Buluştuk!


Yaşar Üniversitesi’ndeki öğrenci ve akademisyenler başta olmak üzere tüm girişimcilere girişimcilik konusunda destek olmak adına, Yaşar Üniversitesi Bilgi ve Teknoloji Transfer..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Merhaba 2018!


AdresGezgini ailesi olarak büyük başarılara imza attığımız, çok çalıştığımız, çok yorulduğumuz, çok eğlendiğimiz bir yılı geride bıraktık. 2018'e de yine hep beraber merhaba..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Dome İstanbul'a AdresGezgini Çıkarması!


Yalnızca Rozetli Google Partners Ajansları'nın müşterileriyle buluşma imkanı bulduğu ve Google desteğini doğrudan hissettiği Dome İstanbul'da her ay düzenlediğimiz etkinliklerimizde..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

6. Özel Sektör AR-GE ve Tasarım Merkezleri Zirvesi'ne Katıldık


DAS Takım Liderimiz Ayça Erdoğan, Türkiye’nin 365. AR-GE Merkezi AdresGezgini’nin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE Merkezi Belgesini almak üzere 6. Özel Sektör AR-GE ve..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Ege İhracat Birlikleri'nde İnternet Reklamları ile İhracatı Artırmak Etkinliği


AdresGezgini olarak Ege İhracat Birlikleri'nde düzenlediğimiz İnternet Reklamları ile İhracatı Artırmak etkinliğimizde değerli katılımcılarla buluştuk.AR-GE Yazılım Geliştirme..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Analytics ve Google Alışveriş Reklamcılığı Eğitimleri


AdresGezgini ailesinin yeni üyeleri, siz değerli müşterilerimize en doğru şekilde hizmet vermek üzere Google Analytics ve Google Alışveriş Reklamcılığı eğitimlerini tamamlamak üzere 6..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

3. Geleneksel AdresGezgini Langırt Turnuvası


AdresGezgini ekibi olarak 3. Geleneksel Langırt Turnuvası'na Kasım ayında başladık. Kıran kırana geçen mücadelelerde, fırfır yok, çokça eğlence var. :)..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Yaşar Üniversitesi AdresGezgini İş Birliği


Yaşar Üniversitesi Bilgi ve Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileri ile AdresGezgini AR-GE Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri, Yaşar Üniversitesi’ndeki bilgi ve altyapının ekonomik ve sosyal..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Reklamcılığı Temelleri Eğitimi için Google Dome'daydık


Google Dome’da düzenlenen Google Reklamcılığı Temelleri eğitimini tamamlayan yeni ekip arkadaşlarımız hesap kurulumu, kampanya oluşturma, reklam türleri ve kurallar, dönüşümler,..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini’nde Altın Avı!


AdresGezgini AR-GE ekibi olarak, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiğimiz Türkler Uzayda Workshop’unu takiben bu hafta da Dr. Bora Mocan’ın önderliğinde yepyeni bir workshop..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Özel Piri Reis Okulları Web Sitesi Yayında


Parlak geleceğin güvenli rotası, değerli müşterimiz [Özel Piri Reis Okulları](http://pirireis.k12.tr/) için hazırladığımız web sitesi yayında! Yaklaşık 2 ay süren yazılım ve..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Haftanın Gezginleri 1 İzmir Festival'de!


Çalışan motivasyonunu ve verimi yüksek tutmayı amaçlayan AdresGezgini yönetimi, getirdikleri yeni uygulamayla çalışanların kalbini kazanmayı başarıyor. :) Her hafta ofis çalışanları..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Sahibinden.com'un Yeni Reklam Modelinin Lansmanındaydık


Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan sahibinden.com'un “İşinizi Büyütmenin En Doğal Yolu” sloganıyla çıkarttıkları yeni reklam modelinin Four Seasons Hotel'de..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE