HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

AdresGezgini AR-GE Ekibi Uzay Yolculuğunda


AdresGezgini AR-GE ekibi, kurucu ortaklarımızdan AR-GE Teknik Ekip & Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bora Mocan’ın önderliğinde gerçekleşen eğlenceli bir eğitimle uzay yolculuğuna çıktı...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Dijital Pazarlamada Mühendislik Yaklaşımları Etkinliği İçin ODTÜ Teknokent’teydik


AdresGezgini olarak, değerli Ankaralılar’la ODTÜ Teknokent’te düzenlediğimiz Dijital Pazarlamada Mühendislik Yaklaşımları etkinliğimizde buluştuk. Dijital Pazarlamada Mühendislik..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini Blog Uygulaması App Store ve Play Store'da!


Dijital pazarlama konusundaki ipuçlarına, önerilere ve teknolojik trendlere kolayca ulaşarak, işletmenizi dijital ortamda daha ileriye taşımanızı amaçlayan AdresGezgini blog sayfası şimdi..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Google Partner Yaz Okulu'ndaydık!


Yeni mezunların ve öğrencilerin dijital reklamcılık sektörünün dinamiklerini tanımasını sağlamayı ve dijital farkındalığı yüksek bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Google Partners..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini'nde ISO Belgelendirme Çalışmaları


Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ile bilginin gizliliği, bütünlüğü ve erişilebilirliğini olumsuz yönde etkileyecek tehditlere karşı önlemlerin alınması, alınan önlemlerin düzenli..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

GOOGLE, İZMİR İLE TİCARET ODASI’NDA BULUŞTU


Google Partners Türkiye ve IdeaSoft iş birliğiyle düzenlediğimiz, “Google, İzmir ile Ticaret Odası’nda Buluşuyor” etkinliği [AR-GE Teknik Ekip & Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Bora..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini'nde Patent Farkındalık Eğitimi


Fikirlerin değerlere dönüşmesi sürecine en üst seviyede katkı koyabilmek için Marka Tescili, Patent Tescili, Tasarım Tescili ve Telif Hakları gibi konularda hizmet veren [Erdem Kaya..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini AR-GE Merkezi 25. SİU Kurultayı’nda!


AdresGezgini A.Ş. AR-GE Merkezi olarak kuruluşumuzdan bu yana mühendislik ve yazılım uygulamalarıyla alakalı akademik kongrelere katılım sağlamaya özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini’ne İzmir Ticaret Odası’ndan Özel Ödül!


İzmir Ticaret Odası Geleneksel Vergi Ödül Töreni kapsamında 2015 yılında Yüksek Kazanç beyan ederek ülke ekonomisine yaptığımız katkıdan ve başarılarımızdan dolayı Özel Ödül..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Vodafone Abonesi İşletmelere AdresGezgini'nden %10 İndirim Hediye!


Vodafone ile yaptığımız iş ortaklığıyla, Vodafone abonesi işletmelere Google Ads reklamları, Facebook reklamları, Instagram reklamları ve/veya Yandex reklamları için yapılacak 1000 TL..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Adnan Menderes Üniversitesi Kariyer Günü’ndeydik


Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen, lisans 3. ve 4. sınıf ve lisans üstü öğrencilerinin sektörler ve iş imkanları ile ilgili bilgi almaları..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Öğrencileriyle Buluştuk


AdresGezgini Teknik Takım Üyesi Gamze Gizem Aksakal ve Sosyal Medya Hesap Yöneticisi Cemre Bağcı Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Advertising Management dersine konuk olarak..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Türk Girişimci AdresGezgini Almanya'ya Yazılım Satacak


AdresGezgini AR-GE Teknik Ekip ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bora Mocan Dünya Gazetesi'ne verdiği röportajda, AdresGezgini'nin kurulduğu günden bugüne elde ettiği başarıları, AR-GE..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Mobil Teknolojiler Günü'ne Katıldık


Mobil satış dağıtım ve tedarik zinciri yönetimi konularında hizmet veren Univera'nın ev sahipliğinde düzenlenen, Teknoloji Sponsoru olarak yer aldığımız Mobil Teknolojiler Günü'nün..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İnovasyon Sohbetleri Etkinliği için DEPARK’taydık


AdresGezgini Yazılım Departman Yöneticisi Mahir Sümer, Ads Takım Lideri Ayça Erdoğan ve Sosyal Medya Hesap Yöneticisi Cemre Bağcı Türkiye’nin 35. Teknoloji Geliştirme Bölgesi olan..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE