HABERLER

AdresGezgini'nden Haberler

İzmir Kadın Kuruluşları Derneği ile Sosyal Medya Eğitimindeydik


AdresGezgini Sosyal Medya Hesap Yöneticisi Cemre Bağcı ve Veri Analiz Uzmanı Samet Salık, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği katılımcı dernekleri KA-DER İzmir Şubesi, Kordon Soroptimist..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

MOBİL TEKNOLOJİLER GÜNÜ, TEKNOLOJİ SPONSORU ADRESGEZGİNİ


Mobil satış dağıtım ve tedarik zinciri yönetimi konularında hizmet veren Univera, gelenekselleşen Mobil Teknolojiler Günü etkinliğini bu yıl 16. kez düzenliyor. AdresGezgini olarak,..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ İÇİN KARİYER.NET’DEYDİK


AdresGezgini Sosyal Medya Hesap Yöneticisi Cemre Bağcı, Kariyer.net’in bireysel ve kurumsal anlamda eğitime önem veren tüm katılımcılara kapılarını açtığı 10. Kat Eğitimleri..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ’NDE MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTUK


AdresGezgini Teknik Takım Üyelerinden Gamze Gizem Aksakal, mezun olduğu İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileriyle, Öğretim Görevlisi Nejat Kutup’un..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

EGE TV'DE CANLI YAYINDAYDIK


Torbalı Ticaret Odası ve AdresGezgini işbirliğiyle, Google Ads Takım Lideri Ayça Erdoğan ve Veri Analiz Uzmanı Samet Salık'ın sunumlarıyla Torbalı Ticaret Odası'nda..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İNTERNET REKLAM TEKNOLOJİLERİ İLE İHRACAT FIRSATLARI ETKİNLİĞİMİZ İÇİN TORBALI TİCARET ODASI'NDAYDIK


İleri Düzey Google Ads Stratejileri etkinliğimiz, AdresGezgini Google Ads Takım Lideri Ayça Erdoğan ve Veri Analiz Uzmanı Samet Salık'ın sunumlarıyla Torbalı Ticaret Odası'nda..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

TÜRKİYE'NİN 395. AR-GE MERKEZİ ADRESGEZGİNİ


AdresGezgini A.Ş. ekibi olarak kuruluşumuzdan bugüne üzerinde çalışmakta olduğumuz AR-GE projeleri meyvesini verdi. [Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İleri Düzey Reklamcılık Eğitimi İçin Google Dome'daydık


AdresGezgini Teknik Takım Üyeleri Dila Özmen, Sercan Mumcu ve Gamze Gizem Aksakal, Google Dome'da gerçekleşen İleri Düzey Video Reklamcılığı ve İleri Düzey Mobil Reklamcılık..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

25. IEEE Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları Kurultayı Bilişim ve Tanıtım Sponsoruyuz


İşaret işleme ile iletişim alanlarında çalışmalar yapan araştırmacıların bir araya geldiği ve araştırma sonuçlarını paylaştığı, ülkemizdeki en kapsamlı bilimsel etkinlik olan..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İnternet Reklam Teknolojileri İle İhracat Fırsatları Etkinliği


İnternet Reklam Teknolojileri ile İhracat Fırsatları etkinliğimiz AdresGezgini AR-GE Yazılım Geliştirme Müdürü Mahir Sümer'in sunumlarıyla Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini AR-GE Merkezi Çalışmaları


AdresGezgini yönetim kurulunun uzun süredir üzerinde çalıştığı AR-GE Merkezi çalışmalarına hız verdik. Teknik takım üyelerimizin sunumuyla, yazılım ve proje geliştirme..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İnternet ile Yeni Müşterilere Ulaşmak Etkinliği


Google Ads Hesap Yöneticilerimizden Selin Zoroğlu, Yonca Kerküklü ve Dijital Strateji ve Pazarlama Uzmanı Özgür Deniz Aydın'ın sunumlarıyla İnternet ile Yeni Müşterilere Ulaşmak..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

AdresGezgini 2017 Yeni Yıl Kutlaması


AdresGezgini ailesi olarak 2017 yeni yıl kutlamamızı Folkart Mostari Restoran’da gerçekleştirdik. 2017'ye umut dolu bir merhaba dediğimiz bu gecede Yazılım Departman Yöneticimiz Mahir..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

Travel Turkey Fuarı'ndaydık


AdresGezgini Satış Ekibi Takım Lideri Eda Uçar ve Satış Temsilcisi Gökçe Ersu Travel Turkey Fuarı'nın nabzını tuttu...

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE

İzmir E-Ticaret Farkındalık Zirvesi


İzmir E-Ticaret Farkındalık Zirvesi, 7 Aralık Çarşamba günü IdeaSoft Satış Direktörü Taner Önen, AdresGezgini Ads Takım Lideri Ayça Erdoğan, iPara Satış ve Müşteri Hizmetleri..

DEVAMINI GÖRÜNTÜLE