Mobil Web Sitesi Tasarımı

Potansiyel müşterilerinizin akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarında daha rahat bir kullanım sağlayabilmeleri için mobil uyumlu bir web sitesine sahip olmalısınız. Özellikle akıllı telefon kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte web sitelerinin mobil cihazlara uyumlu tasarlanması oldukça önemlidir.

HEMEN BAŞVUR

Alanında Uzman Ekip

Mobil Uygulama Geliştirme konusunda uzman ekibimiz, mobil web sitesi tasarımı konusunda önemli çalışmalar yapmakta, sektörünüzdeki uzmanlığınızı geliştirmek ve ilerletmek için zengin özelliklere sahip, kullanıcı dostu ve tasarım yönünden güçlü mobil uyumlu web siteler üzerinde özenle çalışmaktadır.

Mobil Web Sitesiyle Ulaşılabilir Olun

Google'ın Eylül 2016'da Mobil Cihaz Kullanımı ile ilgili yaptığı araştırmaya göre; ortalama bir günde, tüm kullanıcıların 4'de 1'İnden fazlası yalnızca akıllı telefon kullanmaktadır. Bu da sadece bilgisayar kullanan tüketicilerin yaklaşık 2 katına eşittir.

Akıllı telefon kullanıcıları, arama sonuçlarında mobil uyumluluk göstermeyen web sitelerinden hemen çıkma eğiliminde bulunmaktadır. 

Bu veriler ışığında mevcut ve potansiyel müşterileriniz üzerinde iyi bir etki bırakmak için mobil uyumlu bir web siteniz olması gerekmektedir. Mobil uyumlu web siteler her zaman kolayca ulaşılabilir olduğunuzu gösterir.