13 Mükemmelliği Arayış Sempozyumu

Bu yıl 13-14 Haziran tarihleri arasında Swissôtel’de Kalder tarafından 13.’sü düzenlenen Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’na AdresGezgini olarak katılım sağladık. Sosyal medya yöneticimiz Işıl Yılmaz’ın 14 Haziran’da sosyal medya oturumuna konuşmacı olarak katıldığı sempozyumda iki gün boyunca standımızda reklamverenlerin sorularını yanıtladık.

İlk kez 1999 yılında gerçekleştirilen ve amacı Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarda, “Toplam Kalite Yönetimi” çalışmalarının gelişimine katkıda bulunmak olan Mükemmelliği Arayış Sempozyomu’nun bu sene 13.sü düzenlendi.

Kalder tarafından düzenlenen Mükemmelliği Arayış Sempozyumu, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de kurum ve kuruluşların rekabet ve kalite seviyelerini arttırmalarını ve deneyimlerini diğer kurum ve kuruluşlar ile paylaşabilmelerini sağladı.

13-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Mükemmelliğe Arayış Sempozyumu’na bu sene Swissôtel ev sahipliği yaptı. Sempozyumun sosyal medya oturumuna konuşmacı olarak Özgür Alaz, İsmail Hakkı Polat ve Serbay Arda Ayzit’in yanı sıra AdresGezgini Sosyal Medya Yöneticisi Işıl Yılmaz katıldı. Ayrıca, AdresGezgini iki gün boyunca açık olacak standıyla da reklamverenlerin sorularını yanıtladı.

DİĞER HABERLER

logo
close-menu