Ege'de Son Söz

İZMİR - Daha önce İstanbul ve Ankara için geliştirilmiş şehir rehberi uygulaması artık İzmir için de uygulanmaya başlandı. İzmir’deki vapur, İZBAN, metro ve otobüs seferleri, durakları ve hat numaralarının yer aldığı ücretsiz program İzmir’de yaşayanlara büyük kolay sağlıyor. Akıllı telefon sahiplerinin ücretsiz yararlanabilecekleri GPRS uydu teknolojisinin kullanıldığı program, kişileri adres arama probleminden kurtarıyor.

Aradığınız yeri bulmak artık çok daha kolay

İzmir Şehir Rehberi uygulamasında yer alan arama motoruna durak ya da hat girildiğinde en yakın durağı size gösteren bu program İzmir’de gönül rahatlığıyla dolaşabilme imkanı sunuyor. Ayrıca uygulamada yer alan arama motoruna aramak istediğiniz durak ve hat numaralarını yazarak sefer saatlerini de öğrenebiliyorsunuz. Aradığınız durağa yönelik yürüme mesafesi ve rotasına bu uygulama sayesinde ulaşmak mümkün.

Son çıkan iPad ve iPhone’da “Retina display” teknolojisini de destekleyen uygulama, ücretsiz olarak iTunes Store’dan da indirilebiliyor. Ayrıca uygulamanın ücretli versiyonu da bulunuyor. Reklamların yer verilmediği ücretli uygulamasında çevrimdışı olarak da uygulamadan yararlanma olanağı sunuluyor.

AdresGezgini Ltd. Hakkında: 2007 yılında İzmir İleri teknoloji Enstitüsü Kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde kurulan AdresGezgini, Türkiye’nin önde gelen arama motoru reklamcılığı ajanslarından biridir. Sağladığı yüksek müşteri memnuniyeti sayesinde istikrarlı bir büyüme gerçekleştiren AdresGezgini, çalışmalarına İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde ve Alsancak’da yer alan ofislerinde devam etmektedir.

DİĞER HABERLER

logo
close-menu