worldfood

21. Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5- 8 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo’da davetlilerini ağırladı. Gıda üzerine Türkiye’nin saygın fuarlarından biri olan Worldfood İstanbul 2013’e binlerce ziyaretçi akın etti. 

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve TGDF’nın bünyesinde yer alan 23 yerli markanın katılımıyla gerçekleşen Worldfood İstanbul’a, ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF)  da destek verdi.

Worldfood İstanbul 2013 Fuarı’na Avrupa, Orta Doğu, ve Afrika’dan katılan katılımcıların profilinde süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri, çikolata, dondurulmuş hazır gıda, konserve ürünleri, bitkisel yağlar ve unlu gıdalar yer aldı.

2013 Dünya Cezve İbrik Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Worldfood İstanbul 2013 Fuarı, ‘’Konuk Ülke Projesi’’nde Azerbaycan’ı ağırladı. Türk- Azerbaycan ticari ilişkilerinin yoğunlaştığı şu yıllarda, iki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirme kapsamında görüşmeler yapıldı.

Türkiye ve Dünya gıda sektörünün nabzını tutan Uluslararası Worldfood Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı için Google’ın davetli ajansı olarak AdresGezgini de CNR Expo’da yerini aldı.

DİĞER HABERLER

logo
close-menu