İnternet Reklamcılığı ve Yeni Nesil Pazarlama Semineri

Google Sertifikalı İş Ortağı AdresGezgini tarafından düzenlenecek olan ''İnternet Reklamcılığı ve Yeni Nesil Pazarlama Semineri'' 13 Mayıs Salı günü İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleşecek. Google Eski Pazarlama Direktörü Mustafa İçil, AdresGezgini Kurucu Ortağı Dr. Bora Mocan ve AdresGezgini Yazılım Departman Yöneticisi Mahir Sümer sunumlarıyla etkinlikteki yerlerini alacak.

Uzun yıllar boyunca Google Pazarlama Direktörü olarak çalışan İçil'in etkinlikte bahsedeceği konu başlıkları arasında ''Gelişen Dijital Medya ve Sosyal Medyayla Şekillenen Pazarlama'',''C Jenerasyonu ve Değişen Trendler'' ve ''Dijital Mecralarda Marka Görünürlüğü ve 360 Derece Marka İletişimi'' yer alacak.

AdresGezgini kurucu ortaklarından Dr.Bora Mocan ''Verimli Ads Hesap Yönetimi'' sunumunu yapacak. Mocan, Google reklamcılığı alanında çalışmalarına devam ediyor.   

"Web Tasarım Stratejileri'' konusunda sunum yapacak olan  AdresGezgini Yazılım Departman Yöneticisi Mahir Sümer ise ''Doğru web sitesi, açılış sayfası ve içerik nasıl olmalıdır?'' sorularını yanıtlayacak. 

DİĞER HABERLER

logo
close-menu